Cenforce-150mg (sildenafil citrat )1 blister:10 tabletta

8 000 Ft

1 készleten

Cikkszám: cf150 Kategória:

Leírás

Cenforce 150mg/tabletta
A Cenforce tabletta sildenafil-citrát a hatóanyagot tartalmaz,akárcsak a Kamagra .A Cenforce tablettát a merevedési zavar kezelésére használják .
Részletek
Cenforce egy PDE-5 (5. típusú foszfodieszteráz) enzim gátló. Cenforce leállítja a aktivitását enzim, amely lehetővé teszi az izmok, a véredények ,a pénisz el lazulását,fokozza a vér áramlását. A testi vagy lelki szexuális stimuláció segítése,s a fokozott erekció elérése,s annak fenttartására szolgál a Cenforce .Akár többszöri,egymás utáni orgazmus elérését is lehetővé teszi.24 órán belül,az 1 tabletta szedését ne lépje túl.
Figyelmeztetések és óvintézkedések
Fontos, hogy a fizikális vizsgálat, mielőtt Cenforce. Tájékoztassa orvosát a teljes kórtörténetét és az összes gyógyszert szed; ez magában foglalja a recept, over-the-counter, vitaminokat és gyógynövényeket is. Bizonyos gyógyszerek is káros reakciót kombinálva Cenforce.
Cenforce -t ne alkalmazza,ha

  • allergiás sildenafilra citrát vagy bármely összetevőjére
  • krónikus húgyhólyag fertőzések
  • cukorbetegség
  • szívbetegség
  • vesebetegség
  • pajzsmirigy rendellenesség ezen problémák krónikus betege.

Cenforce szédülést okozhat; ne vezessen vagy kezeljen gépeket, amíg nem tudja, hogyan hat Önre Cenforce.
Ha azt tapasztalja, az erekció,  fájdalmas, vagy tovább tart, négy órán át, ne vegyen be belőle. Ez azért Fontos,mert 150mg Sildenafil citrat hatóanyagot tartalmaz,(Kamagra Gold:100mg),s a több mennyiség bevétele,fájdalmat,mint örömet okozhat!